Vastgoed kopen met meer winst

“De grootste winst
behaal je bij de
aankoop van vastgoed,
niet bij de verkoop ervan.”

Aangezien de waarde van vastgoed jaar op jaar blijft toenemen en het een blijvend passief inkomen kan genereren, is investeren in vastgoed nog steeds een zeer goede beslissing. Op voorwaarde dat je je eigendom koopt aan een correcte prijs. Maar vastgoed koop je niet elke dag. Een foutje is snel gemaakt en kan je heel wat geld kosten wanneer je niet weet wat je doet. Kunnen rekenen op onafhankelijk advies en begeleiding is dus geen overbodige luxe.

De woning van jouw dromen, een tweede verblijf voor de vakanties of een opbrengsteigendom met optimaal rendement? Jij droomt het en Urbanya vindt het!

Zoek mijn nieuwe eigendom

Of je nu een potje wilt opbouwen voor de toekomst, je vermogen optimaal wilt laten renderen of gewoon een nieuwe gezinswoning zoekt, vastgoed is altijd een goede belegging. Op voorwaarde dat je weet waarmee je bezig bent. Niet alleen is de zoektocht naar vastgoed zeer tijdrovend en complex. Daarnaast spelen er tal van factoren mee in de bepaling van het ideale vastgoed, waarbij elk van die factoren specifieke kennis vereist. Investeren in vastgoed doe je daarom best niet alleen. Als vastgoedcoach sta ik je bij met advies en ondersteuning zodat je aan het einde van de rit de meest optimale deal in handen hebt.

Van huizenjager tot eigenaar in 7 stappen

  • 1. Verkennend gesprek
  • 2. Huizenjacht
  • 3. Eerste bezichtiging & analyse
  • 4. Waardebepaling & aanbevelingen
  • 5. Bieden & onderhandelen
  • 6. compromis & plaatsbeschrijving
  • 7. Laatste inspectie & overdracht bij de notaris

Proficiat! Je bent eigenaar van een nieuwe woning!
Steek de sleutel in het slot en geniet van je nieuwe thuis of trek huurders aan en geniet van je rendement.

Benieuwd wat elke stap van het proces precies inhoudt? Ik schreef een blog waarin ik het je allemaal haarfijn uitleg.

Ik vind voor jou de verborgen parels

De vastgoedmarkt raast als een trein. Maar de panden die je op immosites en bij vastgoedkantoren vindt, zijn slechts een fractie van het reële aanbod op de markt. Daarnaast zijn er ook een heleboel huizen te koop zonder dat het grote publiek er weet van heeft. We spreken dan over off-market of stille verkoop of discrete verkoop. In mijn zoektocht naar jouw ideale woning of tweede verblijf boor ik ook deze verborgen markt aan. Zo ben je er zeker van dat er niks aan het toeval wordt overgelaten en dat je met de beste deal naar huis gaat.

Extra diensten rond vastgoedaankoop

De zoektocht naar een woning of tweede verblijf is een intensief proces. Maar ook na de ondertekening van de akte, staat er nog heel wat werk op stapel. De optimale lening vinden, bouwkundige screening van je huis, renovatiewerken, plannen van de verhuis, advies bij verhuur van je eigendom, grote en kleine opfris- en herstellingswerken, interieuradvies, raamdecoratie, een nieuwe keuken of badkamer, energiecontracten, … Ook die zaken slorpen heel wat tijd op. 

Wil je volledig ontzorgd worden? Vraag dan zeker naar de mogelijkheden. Urbanya werkt samen met gespecialiseerde partners.

Laat je persoonlijk begeleiden door jouw vastgoedcoach

Maak werk van je woondroom of je vastgoedportefeuille en contacteer Yana voor een gratis verkennend gesprek.

WAT KLANTEN ZEGGEN