Groepscoaching

Vastgoedcoaching Investeren

Investeer Slim. Leef Vrij!

Wil jij graag investeren in vastgoed maar heb je het gevoel dat je niet beschikt over de vereiste kennis, strategieën, tools en connecties om van je aankoop een succes te maken?

Wil jij een dure miskoop vermijden en actief werk maken van een financieel vrij en zorgenloos leven?

Overweeg jij een carrièreswitch naar de vastgoedsector en wil je alvast werk maken van jouw vastgoedkennis?

Wil jij je onderhandelskills verbeteren en praktische tips krijgen hoe je zelfverzekerd de prijs en andere voorwaarden van vastgoed negotieert?

In dit gloednieuw online coachingstraject, UNIEK in de Belgische vastgoedwereld, leer je stap voor stap hoe je succesvol investeert in vastgoed. In deze cursus krijg je op een interactieve manier de kennis, de tools en de community aangereikt die je nodig hebt om vol vertrouwen en met kennis van zaken te investeren in vastgoed.

Wanneer je deze cursus hebt afgerond, beschik je niet alleen over een duidelijke vastgoedstrategie die past bij jouw situatie, maar heb je jezelf de kennis eigen gemaakt om telkens opnieuw en opnieuw en opnieuw … succesvol te investeren in vastgoed.

1-op-1 coaching

Met ons premium 1 op 1 coaching aanbod ga je individueel aan de slag met een erkend vastgoedcoach doorheen alle stappen van het aankoop-, verkoop- en huur- en verhuurproces van vastgoed.

Aankoopnavigator Persoonlijke begeleiding slim en winstgevend aankopen

Urbanya’s Aankoopnavigator

De grootste winst behaal je bij de aankoop van vastgoed en niet bij de verkoop ervan. Logisch, want hoe lager je aankoopt, hoe groter de meerwaarde die je kan realiseren wanneer je de eigendom opnieuw wil verkopen. Maar ook, een kleinere lening en dus minder intresten, lagere registratierechten, een hoger rendement bij verhuur, …

Dingen die je niet dagelijks doet, heb je echter niet in de vingers. Daarom wordt het aankoopproces voor vastgoed vaak ervaren als complex en tijdrovend. Bovendien durven ook de emoties al eens de overhand nemen met kostelijke fouten, een te hoge prijs en zelfs een dure miskoop tot gevolg.

Wil men succesvol vastgoed aankopen aan een correcte prijs, is het dus essentieel dat je de markt kent en de materie goed beheerst.

In het 1-op-1 coachingstraject doorlopen we samen alle stappen die bij het investeren in vastgoed komen kijken: het zoeken naar vastgoed, het vinden van interessante panden die matchen met je criteria, het screenen en evalueren van vastgoed, het schatten van de waarde van vastgoed, het berekenen van rendementen, de financiering en de verhuur.

We kijken, lopen en rekenen met je mee waardoor je kostelijke fouten en dure miskoop vermijdt en koopt aan een correcte aankoopprijs.

Vastgoed verkoopstrategie slimme eigenaars die winst willen maximaliseren

Urbanya’s Verkoopstrategie

Aan de hand van een praktisch werkboek word je persoonlijk begeleid doorheen het volledige verkoopproces. Urbanya neemt alle complexe en tijdrovende activiteiten uit jouw handen. Denk aan: de waarde bepalen van je eigendom, de documenten vergaren, aantrekkelijke foto’s maken, de advertentie schrijven, een bodformulier opmaken,… Het enige wat jij moet doen is kandidaat-kopers rondleiden in jouw woning.

Twijfels, onzekerheden en complexiteit neemt Urbanya weg zodat jij je enkel hoeft te focussen op de kandidaat-kopers en je winst verhoogt door te besparen op makelaarskosten.

Laten we kennis maken:

Yana Van den Eede
M: +32 486 56 42 32
E-mail: Yana@Urbanya.be

Blijf op de hoogte van de vastgoedmarkt

Schrijf je in op onze vastgoednieuwsbrief en ontvang praktische tips en tricks over hoe je succesvol vastgoed koopt en verkoopt.